Jej o jej jakie one pyszne i jak fajnie się je smaży/gotuje 😀 Wnętrze pierożków to kapusta pekińska i mięsko, por oraz przyprawy aby było aromatycznie. Ciasto najprostsze na świecie czyli mąka i gorąca woda, natomiast samo lepienie, trochę skomplikowane ale jeśli ulepicie normalne pierożki albo sakiewki też będzie ok. Najfajniej jest że najpierw się je smaży a potem gotuje, przez to są chrupiące i przepyszne. Koniecznie do spróbowania. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Pierożki gyoza. CZYTAJ DALEJ ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.