Pierożki gyoza z sosem pekińskim

Pierożki gyoza z sosem pekińskim

Pierożki gyoza z sosem pekińskim

Jej o jej jakie one pyszne i jak fajnie się je smaży/gotuje 😀 Wnętrze pierożków to kapusta pekińska i mięsko, por oraz przyprawy aby było aromatycznie. Ciasto najprostsze na świecie czyli mąka i gorąca woda, natomiast samo lepienie, trochę skomplikowane ale jeśli ulepicie normalne pierożki albo sakiewki też będzie ok. Najfajniej jest że najpierw się je smaży a potem gotuje, przez to są chrupiące i przepyszne. Koniecznie do spróbowania. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Pierożki gyoza. CZYTAJ DALEJ ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, ciasto, pierogi, dania mięsne

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.