Paratha ze szpinakiem

Paratha ze szpinakiem

Kto lubi kuchnię orientalną będzie zachwycony. Bardzo aromatyczny placek z nadzieniem ze szpinaku wprost z Indii. Pokochacie go na pewno i będzie gościł na stolach Waszych nie raz, nie dwa. Paratha jest płaskim, indyjskim chlebkiem z razowej mąki pszennej, smażony na oleju lub maśle gee. Polecam gorąco. Paratha ze szpinakiem. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.