Kto lubi kuchnię orientalną będzie zachwycony. Bardzo aromatyczny placek z nadzieniem ze szpinaku wprost z Indii. Pokochacie go na pewno i będzie gościł na stolach Waszych nie raz, nie dwa. Paratha jest płaskim, indyjskim chlebkiem z razowej mąki pszennej, smażony na oleju lub maśle gee. Polecam gorąco. Paratha ze szpinakiem. CZYTAJ DALEJ
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.