Przepis na : śniadanie
Szybki, pyszny, mięciutki w środku i chrupiący na zewnątrz chleb mam dziś na stole. Polecam przepis bo jest wart wykorzystania aby potem cieszyć się zdrowym i pysznym chlebem. Mąka orkiszowa jest zdrową wersją pszennej i warto ją wykorzystywać w kuchni. Zapraszam do pieczenia. Chleb orkiszowy na dzikich drożdżach. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.