Przepis na : śniadanie
Omlety uwielbiam, szparagi też - polecam Wam na sycące śniadanie białkowo-tłuszczowe lub lekki obiad :) Albo nawet na kolację ;) jest pysznie <3 SKŁADNIKI (1 porcja - 340 kcal) 2 jajka 5 szt zielonych szparagów 1/4 kulki mozzarelli (30 g) 5 pomidorków koktajlowych 2 plasterki szynki parmeńskiej sól, pieprz, zioła prowansalskie PRZYGOTOWANIE Szparagi myjemy i odrywamy zdrewniałe końce. Kroimy na 2 cm kawałki. Na małej patelni roztapiamy masło, smażymy kawałki szparagów (bez głó... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...