Kurczak w cytrynach z rozmarynem i "Italia do zjedzenia" Bartka Kieżuna - recenzja

Kurczak w cytrynach z rozmarynem i

Kurczak w cytrynach z rozmarynem i "Italia do zjedzenia" Bartka Kieżuna - recenzja

Dzisiaj przedstawiam Wam przepis na soczystego, aromatycznego kurczaka z przepisu Bartka Kieżuna z jego książki "Italia do zjedzenia". Książka ta mnie urzekła - ale o tym zaraz po przepisie :)  SKŁADNIKI (dla 4 osób)                                                         1 kurczak z wolnego wybiegu (1.5-2 kg) 5-6 cytryn 6 ząbków czosnku kilka gałązek rozmarynu k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Kuchenne Rewelacje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.