Racuchy ryżowe z jabłkiem i cynamonem

Racuchy ryżowe z jabłkiem i cynamonem

Racuchy ryżowe z jabłkiem i cynamonem

Ryż jaśminowy ma lekko słodki zapach, który przypomina woń miodu i jaśminu.  Poza charakterystycznym aromatem wyróżnia go śnieżnobiały kolor. Używany jest głównie do potraw mięsnych, ale także warzywnych i dań na słodko. Jego zastosowanie jest wszechstronne.Ja akurat miałam ryż jaśminowy biały Bio Polskie Młyny  .Bardzo fajne opakowanie ryżu, strunowe zamknięcie pozwala na zamknięcie  otwartej torebki , wtedy mamy pewność , że ryż nam się nie rozsypie. Ryż jaśminowy wykorzystałam do racu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję