Racuchy ryżowe z jabłkiem i cynamonem
Racuchy ryżowe z jabłkiem i cynamonem
Ryż jaśminowy ma lekko słodki zapach, który przypomina woń miodu i jaśminu. Poza charakterystycznym aromatem wyróżnia go śnieżnobiały kolor. Używany jest głównie do potraw mięsnych, ale także warzywnych i dań na słodko. Jego zastosowanie jest wszechstronne.Ja akurat miałam ryż jaśminowy biały Bio Polskie Młyny .Bardzo fajne opakowanie ryżu, strunowe zamknięcie pozwala na zamknięcie otwartej torebki , wtedy mamy pewność , że ryż nam się nie rozsypie. Ryż jaśminowy wykorzystałam do racu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie
Autor
Bożena
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, jabłka, śniadania, ciasto, racuchy, placuszki, kolacja, dania mięsne, ciasta z jabłkami, ryż smażony
Inne przepisy z Moje domowe kucharzenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję