Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

C oś na kanapki...do ugotowanych i posiekanych jajek można dodać co się chce...pokrojoną paprykę , ogórki itp..wszystko wedle własnego gustu..ja dla zaostrzenia smaku dodałam przyprawę do masła Skworcu. 4 jajka kawałek czerwonej papryki konserwowej cebulka 1 łyżeczka masła sól przyprawa do masła Skworcu Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Paprykę i cebulkę drobno pokroić i dodać do jajek. Dodać majonez. masło i przyprawy.Wymieszać. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.