Krokiety z kapustą kiszoną i grzybkami podsmażanymi na oleju rzepakowym

Krokiety z kapustą kiszoną i grzybkami podsmażanymi na oleju rzepakowym

Krokiety z kapustą kiszoną i grzybkami podsmażanymi na oleju rzepakowym

Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego jest często używany w mojej kuchni..do smażenia, pieczenia , sałatek itp. ..tym razem olej wykorzystałam do ciasta naleśnikowego i do smażenia krokietów.Krokiety z kapustką kiszoną i grzybkami suszonymi..oczywiście też podsmażonymi na oleju rzepakowym. Naleśniki 2 jajka 2 szkl mąki 1 szkl wody 1 szkl mleka szczypta soli 2 łyżki oleju rzepakowego Farsz garść suszonych grzybów 30 dkg kiszonej kapusty 1 cebula sól, pieprz Doda... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

BożenaBożena

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapusta kiszona, krokiety, grzyby, naleśnik, naleśniki, cebula, ciasto, tarta, kapustą, susz, pieczenie, mąka, jajko, zupa grzybowa, lekka, duszone, bułki, ciasto na naleśniki, ciasto naleśnikowe, sałatki, sałatka, jajka z farszem, salatka z jajkiem, lekkie ciasto, lekkie sałatki, lekkie dania

Inne przepisy z Moje domowe kucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.