Czasem takie proste potrawy są smaczniejsze od wymyślonych z wieloma składnikami...a smaczniejsze są jeszcze wtedy jak przyrządzi ktoś inny..mój mąż jak ma wolną chwilę i chęć to coś tam upitrasi [ na blogu jest kilka potraw w jego wykonaniu] ..i tak było też tym razem...nawet poprosił, żebym zrobiła zdjęcia..no i nie miałam wyjścia...i tak oto pokazuję wam jajecznicę z cebulę, a może cebulę z jajkami...nie wiem jak to nazwać..ilość składników wg własnych uznań.. cebula jajka masło sól, pieprz, we... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...