Szybka przekąska, chętnie zjadana podczas imprez Składniki: szynka konserwowa ogórek korniszon papryka czerwona konserwowa galareta: odlałam 2 szkl rosołu, dodałam rozpuszczoną we wrzątku żelatynę (1 łyżka żelatyny) – zalałam zawinięte w szynkę ogórki i paprykę. Po 1 godzinie w lodówce przekąska może być podawana. Artykuł Zawijaski z szynki pochodzi z serwisu Moja Qchnia Pełna Smaku . czytaj dalej...
Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?
Czytaj dalej...