SEZON NA BOTWINĘ Jak przechować botwinkę, aby zimą cieszyć się jej smakiem - przepisy krok po kroku. 1). Najprościej i najszybciej b otwinka w postaci MROŻONEJ JARZYNKI NA ZIMĘ: Potrzebne Wam będą: ładna i świeża botwinka wraz z buraczkami świeże gałązki koperku listki lubczyku natka pietruszki Świeżą botwinkę myję i osuszam (oczywiście tylko te ładne i zdrowe liście wraz z łodyżkami). Buraczki dokładnie myję, obieram i ścieram na tarce do jarzyn na grubych oczkach. Myję i osuszam na papierowym ręczniku koperek,... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...