RACUSZKI DROŻDŻOWE Z JABŁKAMI - smak dzieciństwa

2
  • RACUSZKI DROŻDŻOWE Z JABŁKAMI - smak dzieciństwa
  • RACUSZKI DROŻDŻOWE Z JABŁKAMI - smak dzieciństwa

    Przepis na : podwieczorek

    Lekkie i puszyste jak chmurka racuszki drożdżowe. Wypróbowany przepis, składniki i przyprawy na racuszki drożdżowe z jabłkami.       Przepis na pyszne, delikatne i pulchne w środku, a z wierzchu chrupiące, racuszki drożdżowe z jabłkami. Racuszki po usmażeniu pozostają puchate i mięciutkie. Najlepiej smakują posypane cukrem pudrem i w takiej wersji jemy je najczęściej. Chociaż w sezonie letnim, kiedy pod dostatkiem świeżych owoców, racuszki często zajadamy np. z truskawkami i śmietanką. Absolutna... Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Moja Książka Kucharska

    Dodaj komentarz