Przepis na : obiad
Risotto z groszkiem, szparagi i sałatka z pomidorów i bazylii. Lekki, wiosenny przepis na majowy obiad: risotto z zielonym groszkiem i miętą, grillowane szparagi oraz sałatka z pomidorów i bazylii. Idealne połączenie świeżych, sezonowych składników, które zachwyci Twoje podniebienie! Szybki i prosty sposób na smaczny i zdrowy posiłek. Risotto z zielonym groszkiem i miętą Składniki: 1 szklanka ryżu arborio 1 litr bulionu warzywnego 1 cebula 2 ząbki czosnku 200 g świeżego lub mrożonego zielonego groszku 1/2 ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...