Przepis na : śniadanie
Komosa ryżowa w wersji śniadaniowej na słodko. Gotowana w mleku z dodatkiem cynamonu. Podawana z podprażonymi płatkami migdałowymi, kokosowymi oraz brzoskwinią. Dosłodzone syropem klonowym. Składniki na 1-2 porcje: 1/2 szklanki quinoa (komosy ryżowej) 1 szklanka mleka szczypta soli laska cynamonu Do podania: płatki migdałowe płatki kokosowe brzoskwinia syrop klonowy Komosę ryżową przepłukać wrzątkiem. Przełożyć do rondelka zagotować z mlekiem i laską cynamonu. Dodać szczyptę soli. Zmniejszyć ogień i gotowa... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...