Piracka ryba, czyli łosoś pod pierzynką

Piracka ryba, czyli łosoś pod pierzynką

Piracka ryba, czyli łosoś pod pierzynką

Przepis na : obiad

Kolejne danie typu „Mało roboty, wielkie WOW”. Uwielbiam takie dania, nie wymagające dużo pracy. Piracka ryba, czyli Łosoś pod pierzynką to kolejna propozycja z książki Magdy Gessler. Danie przygotowujemy dzień wcześniej. Wystarczy tylko wymieszać ze sobą składniki pasty, przykryć nią łososia i rybę wstawić na noc do lodówki. Następnego dnia pozostaje tylko włożenie łososia do piekarnika i upieczenie go. Łosoś był dość syty, szczególnie gdy poprzedzony został wyśmienitym pierwszym daniem, jakim był Kr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Delicja

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

mojadelicjamojadelicja

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

łosoś, ryby, ryba, pasta, pasty, koperek, mielone, tarta, warzywa, krem, groszek, bagietka, pieczywo, chleb, sałatka, jabłka, do pracy, sałatki, dania bez mięsa, dania obiadowe, mięso, kolacja, sałatka łosoś, sałatka z łososia, mielone z warzywami, tarta z jabłkami, sałatki do pracy, sałatka do pracy, drugie danie, sałatka na kolacje

Inne przepisy z Moja Delicja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.