Przepis na : obiad
W dobie dzisiejszej tak bardzo przetworzonej żywności, musimy ratować się własnymi wyrobami. Gotowe, sklepowe wędliny są bowiem pełne konserwantów, soli, wzmacniaczy smaku i innych e-dodatków, dlatego warto pokusić się na przygotowanie własnej domowej wędliny, zważywszy że nie jest to trudne, a na dodatek taniej nas wyjdzie ! No i – wiemy, co jemy! Do przygotowania tej domowej wędliny z indyka potrzebny nam będzie szynkowar , który wypełniamy przygotowanym mięsem, wkładamy do większego garnka z wodą i gotuje... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...