Keto pleśniak budyniowo – rabarbarowy (Paleo, LowCarb, bez cukru, bez glutenu)

Keto pleśniak budyniowo – rabarbarowy (Paleo, LowCarb, bez cukru, bez glutenu)

Pleśniak to tradycyjne polskie ciasto, które charakteryzuje się warstwową strukturą oraz różnorodnością smaków i tekstur. W wersji keto, możemy cieszyć się tym wyjątkowym deserem bez obaw o nadmiar węglowodanów. Dodatek rabarbaru nadaje mu kwaskowaty smak, który idealnie współgra z delikatnym budyniem. Dzisiaj przedstawię Ci, jak przygotować pyszny keto pleśniak budyniowo - rabarbarowy , który z pewnością zachwyci każdego miłośnika zdrowego stylu życia. Dlaczego Keto Pleśniak Budyniowo - Rabarbarowy? Keto dieta to ...

Czytaj dalej na blogu Modern Cave Girl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.