filet z kurczaka faszerowany fetą
filet z kurczaka faszerowany fetą
faszerowana filet z kurczaka Połączenie lekko słonej fety z delikatną piersią kurczaka to propozycja na szybki i smaczny posiłek. składniki dla czterech osób 2 piersi kurczaka (ok 0,8-0,9 kg) 1/2 opakowania fety (ok 125 g) 2-3 gałazki bazylii 6-7 łyżek oliwy sól, pieprz sposób wykonania Mięso myjemy pod bieżącą wodą, a następnie oprószamy solą i pieprzem, smarujemy oliwą i dostawiamy na godzinę w chłodne miejsce. Fetę kroimy na dość gru... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz
Autor
stolpen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, mięso, kurczak, piersi, pierś, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, filet z kurczaka, dania z kurczakiem, kurczak z serem, potrawy z kurczaka, kurczak w miodzie, mięsa pieczone, piersi z kurczaka faszerowane, ser feta, dania z piersi kurczaka, kurczak pieczony
Inne przepisy z Miód i pieprz
Dodaj komentarz