filet z kurczaka faszerowany fetą

filet z kurczaka faszerowany fetą

filet z kurczaka faszerowany fetą

        faszerowana filet z kurczaka  Połączenie lekko słonej fety z delikatną piersią kurczaka to propozycja na szybki i smaczny posiłek.  składniki dla czterech osób 2 piersi kurczaka (ok 0,8-0,9 kg) 1/2 opakowania fety (ok 125 g) 2-3 gałazki bazylii 6-7 łyżek oliwy sól, pieprz sposób wykonania Mięso myjemy pod bieżącą wodą, a następnie oprószamy solą i  pieprzem, smarujemy oliwą i dostawiamy na godzinę w chłodne miejsce. Fetę kroimy na dość gru... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz

Autor

stolpen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, mięso, kurczak, piersi, pierś, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, filet z kurczaka, dania z kurczakiem, kurczak z serem, potrawy z kurczaka, kurczak w miodzie, mięsa pieczone, piersi z kurczaka faszerowane, ser feta, dania z piersi kurczaka, kurczak pieczony

Inne przepisy z Miód i pieprz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.