cukinie faszerowane pieczarkarni i czerwoną fasolą

cukinie faszerowane pieczarkarni i czerwoną fasolą

cukinie faszerowane pieczarkarni i czerwoną fasolą

faszerowane cukinie Taki lekki warzywny posiłek da nam w letnie dni, nie tylko niezbędny zastrzyk pozytywnej energii, lecz także urzeknie swoim niecodziennym smakiem. składniki  dla czterech osób 4 średnie cukinie 2/3 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej, lub ryżu 1 cebula 2 ząbki czosnku 200 g pieczarek 200 g ugotowanej czerwonej fasoli 1 opakowanie camemberta  1 papryka czerwona 1 papryka zielona 2 pomidory 6 łyżek oliwy  sól, pieprz dodatkowo  natka pietruszki,  świeża baz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.