Racuszki z serkiem homogenizowanym i sosem jeżynowym.
Racuszki z serkiem homogenizowanym i sosem jeżynowym.
Przepis na : deser
Sierpień to czas kiedy w naszym sadzie pojawiają się jeżyny. Uwielbiam je i właściwie to nie wiem czy bardziej za ich smak, właściwości czy może za to że przypominają mi wakacje z dzieciństwa... Tak czy inaczej już są i zamierzam z tego faktu intensywnie korzystać :) Racuchy z serkiem homogenizowanym i sosem jeżynowym. Składniki na około 12 racuchów: 400 g serka homogenizowanego (ja użyłam waniliowego) 2 jajka 1 1/2 szkl. mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżka cukru 1 łyżka octu szczypta soli Sos jeżyn... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Miksturownik
Autor
Miksturownik
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
racuchy, sosy, jajko, śniadania, ciasto, obiad, śniadanie, desery, placuszki, deser, sos do jajek
Inne przepisy z Miksturownik
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję