Racuszki z serkiem homogenizowanym i sosem jeżynowym.

Racuszki z serkiem homogenizowanym i sosem jeżynowym.

Racuszki z serkiem homogenizowanym i sosem jeżynowym.

Przepis na : deser

Sierpień to czas kiedy w naszym sadzie pojawiają się jeżyny. Uwielbiam je i właściwie to nie wiem czy bardziej za ich smak, właściwości  czy może za to że przypominają mi wakacje z dzieciństwa... Tak czy inaczej już są i zamierzam z tego faktu intensywnie korzystać :) Racuchy z serkiem homogenizowanym i sosem jeżynowym. Składniki na około 12 racuchów: 400 g serka homogenizowanego (ja użyłam waniliowego) 2 jajka 1 1/2 szkl. mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżka cukru 1 łyżka octu szczypta soli Sos jeżyn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Miksturownik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.