Wegetariański rosół z pieczonych warzyw.

Wegetariański rosół z pieczonych warzyw.

Wegetariański rosół z pieczonych warzyw.

Przepis na : obiad

Przygotowałam w ten mroźny dzień rosół z pieczonych warzyw.  Aromatyczny, słodkawy i pożywny bulion, który swą moc zawdzięcza wcześniejszemu podpieczeniu włoszczyzny. Bezmięsny dzięki czemu jest lekki. Polecam Wam do wypróbowania.  Następnym razem wypróbuję inne proporcje składników. Zapraszam Was na moją stronę na facebooku: Wegetariański rosół z pieczonych warzyw. Składniki: 600 g marchewki 450 g selera 450 g korzenia pietruszki biała część pora marynowana papryczka chili 3 ząbki czosnku 2 średn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Miksturownik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.