Pyszne, lekkie i wiosenne danie obiadowe. Jest w nim wszystko co uwielbiam! Delikatny makaron ryżowy, pyszne szparagi i niesamowicie słodki i chrupiący groszek cukrowy. Całość posypana wiejskim twarożkiem i dla nadania charakteru potrawie, odrobiną czarnego sezamu. Przygotujecie? :) 2-3 porcje: opakowanie makaronu ryżowego (200 g) pęczek zielonych szparagów ok. 250 g groszku cukrowego łyżka oleju rzepakowego sól i pieprz do smaku szczypta cayene 3 łyżki twarożku łyżka czarnego sezamu Warzywa myjemy, sz... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...