Grillowanie to jeden z moich ulubionych sposobów na warzywa. Szybkie, aromatyczne i soczyste leczo świetnie nadaje się na kolację lub obiad. W tym drugim przypadku podaję je z ziemniakami lub kaszą. biała cukinia (ok. 500-600 g) zielona papryka czerwona papryka niewielki patison papryczka chili garść pomidorów koktajlowych łyżka ziół prowansalskich szczypta soli szczypta pieprzu szczypta pikantnej wędzonej papryki 2 łyżki oliwy mała czerwona cebula ząbek czosnku 4 łyżki domowego ketchupu z cukinii &... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...