Przepis na : kolacja
Uwielbiam robić tę sałatkę, gdyż jest niezwykle szybka. Podstawą sałatki jest mieszanka sałat , którą kupuję pakowaną. Taka sałata jest już umyta i pokrojona dlatego pozwala zaoszczędzić czas. Do zielonej sałaty dodaję pomidory koktajlowe , oliwki, mozzarellę i szynkę parmeńską. Mozzarellę oraz szynkę parmeńską rozrywam palcami na mniejsze kawałki, nie kroję nożem. Mozzarella ma warstwową budowę, która pozwala fajnie podzielić ten ser na kawałki. Do smaku sałatkę doprawiam dressingiem na bazie oliwy i syropu... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...