Pieczarki faszerowane szynką

Pieczarki faszerowane szynką

Pieczarki faszerowane szynką

Przepis na : kolacja

Pieczarki faszerowane szynką , parmezanem i panko to pomysł na pyszną przystawkę , którą podać można zarówno na ciepło jak i na zimno. Do przygotowania faszerowanych grzybów potrzebne są sztuki o dużych rozmiarach kapeluszy, stad też najlepiej w tym daniu sprawdzają się pieczarki portobello . Grzybów tych nie obieram, wykręcam z nich nóżki, drobno kroję i podsmażam z czosnkiem i oliwą. Po podsmażeniu łączę je z chrupiącym panko, intensywnym parmezanem i szynką. Farsz doprawiam świeżo-krojoną natką pietruszki, która nadaje ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

mecooks

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, szynka, grzyby, przystawki, przekąski, bułki, kolacja, mięso, pasta, przekąski na impreze, bez pieczenia

Inne przepisy z MeCooks

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.