Kolejna pasta do smarowania pieczywa. Tym razem, jak na jesień przystało, pasta z dyni. Bardzo lubię dynię. Przetwarzałem ją już na wiele sposobów. Robiłem zupy dyniowe, chleb dyniowy, nawet ciasto dyniowe. Tym razem wybór padł na pastę do smarowania pieczywa. Bo przecież nie wyobrażam sobie jesieni bez chociaż jednego dyniowego przepisu na blogu. W końcu wielokrotnie wspominałem, że cenię sobie sezonowość warzyw i owoców i staram się z każdej pory roku wydobywać to, co daje nam najlepszego. A jeśli chodzi o jesień,... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...