Pasta tuńczykowo-jajeczna

Pasta tuńczykowo-jajeczna

Pasta tuńczykowo-jajeczna

Ja ostatnio w ramach kanapkowych przekąsek objadam się smalcem z fasoli. Świetna rzecz, mówię Wam. Powinniście kiedyś spróbować. Ania natomiast jest tradycjonalistką, jej nie wytłumaczysz, że to dobre. Nie, bo prawdziwy smalec nie jest z fasoli. Więc to nie może być dobre. Nie to nie, kij jej w oko, sam zjem. Dla niej więc przygotowałem pastę jajeczną z tuńczykiem. Ja nie jem mięsa więc jej nie próbowałem, ale Ania zachwala i mówi, że doskonała. Raz-dwa zjadła tę porcję i mówi, że potrzebuje więcej. No nic, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.