Dwojaki dworskie (z kopytkami)
Dwojaki dworskie (z kopytkami)
Fajny obiad dzisiaj mieliśmy: mielone mięso. Ale nie jakieś tam zwykłe kotlety tylko wypasione dwojaki dworskie :) Czyli takie jakby dwa zrazy połączone ze sobą. Jeden nadziany pieczarkami, a drugi suszonymi śliwkami. Aaahhh, to było naprawdę cudne. Mi akurat bardziej smakowała ta część pieczarkowa, ale za to - dla równowagi - Madzia stwierdziła, że lepsza jest ta część ze śliwką. Tak więc z całą pewnością obie części są pyszne i konkretnie syte. Zjadłem takiego jednego dwojaka i miałem dość. Tym bardziej, ż... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kopytka, tarta, grzyby, bułki, mielone, kiełbasa, śliwka, zrazy, mięso, sosy, pieczarki, ziemniaki, placki, ziemniak, mięso mielone, wieprzowina, kotlet, por , kotlety, obiad, ciasto, sos z grzybów , bułka pszenna, ciasto na niedziele, mięso na obiad, jajka z farszem, kotlety mielone, sos do jajek, mielone pieczarki, pieczarki w sosie
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję