Co zrobić z mięsa z rosołu?

Co zrobić z mięsa z rosołu?

Co zrobić z mięsa z rosołu?

Co zwykle robicie z mięsem, które wam zostaje z rosołu? Część oczywiście można poskubać i wrzucić do rosołu, zintensyfikuje to smak. Ale tego mięsa jest sporo, trzeba by je jakoś spożytkować. Pół biedy jeśli robimy rosół na kurczakowych udkach. Można je po prostu zapiec w piekarniku i razem z ziemniakami będą idealnym drugim daniem. Ale jeśli robimy rosół na innych częściach? Wtedy nie bardzo jest co z tym mięsem zrobić. Można oczywiście dać psom czy kotom, one się bardzo ucieszą. Ale można też przerobić po prostu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture

Autor

Matka TeresaMatka Teresa

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, mięso, pasztet, kiełbasa, boczek, bułki, tarta, drugie danie, por , udka , mielone, ziemniaki, ziemniak, zdrowe przepisy, mięso mielone, pieczony boczek, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, dania mięsne, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki, pieczone udka

Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.