Przepis na : śniadanie
Ziołowe i czosnkowe masło do doskonały dodatek do potraw i kanapek. Często jego cena w sklepie jest dość wysoka, ale można bez większego problemu przygotować je samemu. Masło musi być miękkie, więc przed przygotowaniem, wyciągnij je z lodówki i zostaw w ciepłym miejscu. Poniżej zaproponuję dwa sposoby na przygotowanie masła czosnkowego. SPOSÓB 1: Masło z kawałkami czosnku Czosnek musimy drobno posiekać. Najlepiej ugnieść go przed tym wewnętrzną stroną dłoni. Siekamy w drobną kostkę i dodajemy do masła dokładnie ... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...