Barszcz czerwony bez zakwasu – szybki i aromatyczny

Barszcz czerwony bez zakwasu – szybki i aromatyczny

Barszcz czerwony bez zakwasu – szybki i aromatyczny

Przepis na : obiad

Barszcz czerwony to zupa kojarzona z Bożym Narodzeniem. Jest to jednak jedna z moich ulubionych zup, która doskonale pasuje do krokietów, pasztecików i wielu innych potraw, dlatego gości na moim stole dość często. Co jednak, gdy przyjdzie ochota na barszcz, a nie mamy zakwasu? Oto przepis na szybki aromatyczny barszcz czerwony, do przygotowania którego zakwas potrzebny nie będzie! Ja przygotowuję zawsze duże ilości tej zupy, jeśli nie potrzebujesz jej aż tyle, podziel składniki zachowując proporcje: 8 litrów zimnej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MarcinChef

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

Marcin SosnowskiMarcin Sosnowski

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, zupa, barszcz, grzyby, barszcz czerwony, pierogi przepis, pierogi, przepisy na święta, boże narodzenie, świąteczne przepisy, kapustą, paszteciki, krokiety, mięso, obiad, mięso na obiad, szybka zupa, zupa z selera, zupa grzybowa, krokiety z mięsem, pierogi z mięsem, czerwona kapusta, paszteciki z kapustą, szybki obiad, obiad na szybko, paszteciki z kapusta i grzybami, pierogi z kapusta i grzybami

Inne przepisy z MarcinChef

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.