Ciasto z cukinią, daktylami i orzechami włoskimi

Ciasto z cukinią, daktylami i orzechami włoskimi

Ciasto z cukinią, daktylami i orzechami włoskimi

Wspaniałe, zupełnie zaskakujące w smaku ciasto z cukinią. Wyrazu dodają mu nie tylko daktyle i orzechy, ale także lukier cytrynowy, który dopełnia jego smak. Dla kogo: dla tych, którzy kupili za dużą cukinię :) dla lubiących nowe smaki i eksperymenty w kuchni dla chcących się przekonać do smaku warzywnych ciast Składniki na ciasto: 375g mąki pszennej (2,5 szklanki) 250g masła 200g brązowego cukru (szklanka) 3 jajka (duże) 350g cukinii (startej na grubej tarce) 90g daktyli bezpestek 125g orzechów włoskich 2,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mania Wypiekania

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję