Ciacho, które upiekłam dla mojej mamy na imieniny. Jako, że moja mama jest fanką Smacznej Pyzy , ciasto pochodzi właśnie z tego bloga z moimi małymi zmianami. Wszystkim smakowało. Proste, a dobre! Dla kogo: dla fanów orzechów włoskich dla tych, którzy lubią łupać orzechy dla dbających o swój mózg (orzechy=dobra praca mózgu) Składniki na ciasto: 175g masła 30g cukru trzcinowego 100g cukru białego 4 jajka 150g orzechów włoskich (mielonych) 160g bułki tartej 2 łyżeczki proszku do pieczenia skórka otarta... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...