Ghriba czyli marokańskie bezglutenowe ciasteczka migdałowe

Ghriba czyli marokańskie bezglutenowe ciasteczka migdałowe

Ghriba czyli marokańskie bezglutenowe ciasteczka migdałowe

Kolejna wersja marokańskich ciastek ghriba. Tym razem najpopularniejsza-migdałowa.  Ciasteczka są bardzo aromatyczne, pozostają bardzo długo świeże.Nie wymagają wiele pracy, a są naprawdę rewelacyjne. Najlepiej smakują po kilku dniach, wtedy miękną i stają się jeszcze smaczniejsze.  Ghriba czyli marokańskie bezglutenowe ciasteczka migdałowe Składniki: 2 szklanki mąki migdałowej 1/2 szklanki cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia skórka z 1/2 pomarańczy 3 łyżki masła w temperatu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mania Gotowania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.