Rozmarynowo- cytrynowe krewetki z pieczonymi warzywami z sosem pomidorowym

Rozmarynowo- cytrynowe krewetki z pieczonymi warzywami z sosem pomidorowym

Rozmarynowo- cytrynowe krewetki z pieczonymi warzywami z sosem pomidorowym

Przepis na : obiad

Wiesz jak wydobyć z warzyw jeszcze lepszy smak? Jest to na to sposób. Aby wydobyć najwięcej aromatu z warzyw najlepiej poddać je obróbce termicznej, wówczas zyskują głębszy smak, mają aromatyczny zapach i delikatniejszą konsystencję. Wiesz co zrobić by krewetki były smaczne? By podkręcić smak robali, czyli krewetek, wystarczy sok z cytryny, chili i świeże zioła. Wykorzystałeś kiedyś zamiast patyczków do szaszłyków, gałązki rozmarynu do nabijania składników? Jeśli nie to koniecznie musisz to zmienić. To mogą być... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.