Pierogi z pieca

Pierogi z pieca

Pierogi z pieca

   Robimy pierogi z mięsem bez gotowania. Przygotowujemy farsz, czyli:-gotujemy dwie ćwiartki z kurczaka tak, jak na rosół.My do wody dodajemy: -jedną marchewkę-opaloną cebulę-ząbek czosnku-warzywko-ziele angielskie-liść laurowy-natkę pietruszki-kilka suszonych grzybów   Ugotowane ćwiartki obieramy z mięsa.Dokładamy 30 dkg mielonego mięsa wieprzowego, ugotowaną wcześniej marchewkęi cebulę i wszystko mielimy.   Do zmielonego mięsa dodajemy-jedno jajko-pieprz-przyprawę barbecuei dokładnie mi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny

Autor

MaminekMaminek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pieczenie, mięso, pierogi, mielone, jajko, marchewka, ciasto, cebula, mięso mielone, czosnek, barbecue, grzyby, rosół, zupa grzybowa, kurczak, barszcz czerwony, barszcz, susz, pietruszka, pierogi z mięsem, gotowany kurczak, jajka z farszem, dania bez mięsa, kurczak z czosnkiem, kurczak pieczony, gotowana marchewka, leniwe pierogi, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi

Inne przepisy z Maminek kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.