Gołąbki inaczej

Gołąbki inaczej

Gołąbki inaczej

Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam potrawy w wersji mini. Nie dość że pięknie wyglądają, są wygodne w spożyciu to jeszcze w przypadku serwowanie większej liczby dają możliwość skosztowania wszystkiego po małym kęsie. Dlatego gdy zobaczyłam dawno temu gołąbki w liściach botwinki postanowiłam że też je kiedyś zrobię. Nie mogłam jednak trafić na botwinkę, która by się do tego nadawała, aż do czasu…. Składniki: torebka kaszy jęczmiennej pęczak (mojej ulubionej ostatnio) 400 gram ugotowanego mięsa (u mnie ci... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mama z miasta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję