Pasta z awokado

Pasta z awokado

Pasta z awokado

Dziś zapraszam Was na szybką,  bardzo pyszną i zdrową pastę z awokado.  Ja często używam takiej  pasty zamiast  zwykłego masła . Składniki: 1 dojrzałe awokado sok z 1/2 cytryny sól Wykonanie: Awokado przekroić wzdłuż, wydrążyć miąższ, przełożyć do blendera, dodać sok z cytryny oraz sól do smaku. Zmiksować na gładką masę. Smacznego:) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Warto przeczytać

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Woda z cytryną o poranku zdziała cuda

Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.