Pasztet z białej fasoli i kaszy jaglanej / Terrine of white beans and millet

Pasztet z białej fasoli i kaszy jaglanej /  Terrine of white beans and millet

Pasztet z białej fasoli i kaszy jaglanej / Terrine of white beans and millet

Wegańskie pasztety przygotowuję w przeróżnych wersjach i z różnych składników. Tym razem padło na biała fasolę i jaglankę, którą w postaci pasztety doskonale udaje mi się włączyć do diety dzieciaków. Jak większość tego typu pasztetów jeśli jest dobrze doprawiony to amatorzy pasztetów mięsnych mają spory problem aby stwierdzić co właściwie jedzą :)SKŁADNIKI1 szklanka białej drobnej fasoli (suchej)1/2 szklanki kaszy jaglanej (przed ugotowaniem)120 ml oleju3 łyżki jasnego sosu sojowegoZioła wg. upodobań:), u mn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magiczna kuchnia Darii

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.