Sajgonki z kurczakiem i warzywami.

Sajgonki z kurczakiem i warzywami.

Sajgonki z kurczakiem i warzywami.

Jakiś czas temu kupiłam papier ryżowy ale z braku pełnego przekonania do sajgonek, leżał on i czekał. Aż w końcu dziś postanowiłam je zrobić. Cóż muszę przyznać, że miło się zaskoczyłam. Składniki: -pierś z kurczaka -marchewka -5 grzybów Mun -kiełki fasoli Mung 100 g. -papryka czerwona i żółta -groszek zielony -papier ryżowy Tao Tao -1 łyżeczka sosu sojowego ciemnego -olej roślinny lub arachidowy -sól -pieprz Sposób przygotowania: Grzyby Mun moczyć 20 min. w gorącej wodzie. Następnie cienko pokroić, usuwając... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magia jedzenia.

Autor

Agnieszka Neć

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, sosy, groszek, marchewka, papryka, piersi, fasola, pierś, mięso, kurczak, sos z grzybów , pierś kurczaka, pierś z kurczaka, fasola czerwona, czerwona fasola, kurczak z papryką , sos do kurczaka, kurczak z warzywami, kurczak słodko kwaśny

Inne przepisy z Magia jedzenia.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.