Leczo na każdą porę roku

Leczo na każdą porę roku

Przepis na : obiad

Składniki na 4 porcje: 1 pętko kiełbasy podwawelskiej lub 3 parówki 1 papryka czerwona kilka pieczarek 2 pomidory sól pieprz ostra i słodka papryka przygotowanie: kiełbasę kroimy w plasterki, podsmażamy, paprykę i pomidory myjemy, kroimy w kosteczkę. Pieczarki obieramy i podsmażamy na maśle z odrobiną oliwy, aby były złote do kiełbasy dorzucamy paprykę i pomidora, podsmażamy, na koniec dokładamy podsmażone pieczarki. podajemy z ryżem lub chlebem, według uznania. Smacznego

Czytaj dalej na blogu Luźna Kuchnia

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Luźna KuchniaLuźna Kuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, kiełbasa, pieczarki, pomidor, parówki, chleb, ryż, słodkie, zdrowe przepisy, zdrowe, obiad, pieczarki z ryżem, pieczarki do obiadu, pomysł na obiad, szybki obiad, obiad na szybko, tani obiad, zdrowe obiady

Inne przepisy z Luźna Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.