Filet z kurczaka faszerowany botwinką

Filet z kurczaka faszerowany botwinką

Filet z kurczaka faszerowany botwinką

 Pyszny soczysty filet faszerowany botwinką, cebulą i serem mozzarella otulony cienkimi plastrami boczku. Ma piękny kolor i bardzo ładnie prezentuje się na talerzu - z pewnością taki pomysł na obiad pozytywnie zaskoczy domowników! Składniki: na dwie osoby 2 filety z kurczaka, pęczek botwinki, średniej wielkości cebula, 2 małe ząbki czosnku, kulka sera mozzarella, sól, pieprz, duża łyżka masła, 8 cienkich plastrów boczku wędzonego parzonego Przygotowanie: Botwinkę dokładnie myjemy. Grube części wraz łodyg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.