Halibut w sosie porowym z koperkiem

Halibut w sosie porowym z koperkiem

Przepis na : obiad

Halibut w sosie porowym z koperkiem  Szukacie łatwego przepisu z rybą na Święta i nie tylko? Halibut w sosie porowym z koperkiem jest banalnie prosty w przygotowaniu, gotowy dosłownie w 10 minut. Rybę wystarczy tylko oprószyć ziołami i krótko poddusić w prostym sosie ze śmietanką i podsmażonym porem. Halibut jest gotowy w kilka chwil, pozostaje soczysty i delikatny. Jeśli wolicie, możecie użyć innej ryby, sprawdzi się na przykład łosoś, dorsz lub mintaj. Wybierzcie ulubioną, nada się w zasadzie każdy f...

Czytaj dalej na blogu Lekcje w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.