Przepis na : obiad
Halibut w sosie porowym z koperkiem Szukacie łatwego przepisu z rybą na Święta i nie tylko? Halibut w sosie porowym z koperkiem jest banalnie prosty w przygotowaniu, gotowy dosłownie w 10 minut. Rybę wystarczy tylko oprószyć ziołami i krótko poddusić w prostym sosie ze śmietanką i podsmażonym porem. Halibut jest gotowy w kilka chwil, pozostaje soczysty i delikatny. Jeśli wolicie, możecie użyć innej ryby, sprawdzi się na przykład łosoś, dorsz lub mintaj. Wybierzcie ulubioną, nada się w zasadzie każdy f...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...