Dyniowe kluski gnocchi (bez oleju, bez glutenu)

Dyniowe kluski gnocchi (bez oleju, bez glutenu)

Dyniowe kluski gnocchi (bez oleju, bez glutenu)

Dyniowe gnocchi to obowiązkowe danie w moim domu w sezonie dyniowym Wykonane z mąki ryżowej i dyni jest niezwykle mięciutkie i smaczne. A podane z warzywami w pomidorowym sosie jest bardzo sycącym daniem. Polecam! Składniki: Gnocchi: zamiennik jajka: 1 łyżeczka mielonego siemienia lnianego 3 łyżki wody 1 szklanka puree z dyni 1 1/2 szklanki mąki ryżowej Sos: 1/4 szklanki wody 1 cebula 2 ząbki czosnku 8 pieczarek 1 duży pomidor 2 łyżki płatków drożdżowych 1/2 łyżeczki papryki chilli w proszku 2 łyżeczki papryki sł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lamarida.pl

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

LamaridaLamarida

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kluski, mielone, sosy, dynia, ciasto, pieczarki, puree, drożdżowe, buraczki, zupa pomidorowa, papryka, ogórki konserwowe, ogórki, sos pomidorowy, sałatka, sałatki, bezglutenowe, obiad, pieczarki w sosie, pieczarki do obiadu, mielone z warzywami, pieczarki w cieście, pyszna sałatka, suszone pomidory, ciasto drożdżowe, smaczna sałatka, ciasta z masa, sałatka z pomidorem, salatka z jajkiem, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Lamarida.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję