Pieczone szparagi w serowo-ziołowej panierce (Asparagi in crosta di parmigiano e erbe aromatiche)

9
  • Pieczone szparagi w serowo-ziołowej panierce (Asparagi in crosta di parmigiano e erbe aromatiche)
  • Pieczone szparagi w serowo-ziołowej panierce (Asparagi in crosta di parmigiano e erbe aromatiche)

    SKŁADNIKI 500 g zielonych szparagów 50 g startego parmezanu 50 g bu ł ki tartej 1 łyżeczka ziół prowansalskich 2 jajka s ó l, pieprz Dodatkowo 5 łyżek majonezu 2 łyżki musztardy **** INGREDIENTI 500 g di asparagi verdi 50 g di parmigiano grattugiato 50 g di pangrattato 1 cucchiaino di erbe di provenza 2 uova sale, pepe Maionese 5 cucchiai di maionese 2 cucchiai di senape PRZYGOTOWANIE Przygotowania rozpoczynamy od oczyszczenia szparagów z suchych i twardych końcówek. Umyte i osuszone szparagi odkła... Czytaj dalej na blogu La grande e la piccola cuoca


    Inne przepisy z La grande e la piccola cuoca

    Dodaj komentarz