Schab faszerowany boczkiem i ogórkiem kiszonym. Przepis krok po kroku.

Schab faszerowany boczkiem i ogórkiem kiszonym. Przepis krok po kroku.

Schab faszerowany boczkiem i ogórkiem kiszonym. Przepis krok po kroku.

Schab faszerowany boczkiem i ogórkiem kiszonym Schab faszerowany boczkiem i ogórkiem kiszonym Składniki:     1 kg schabu środkowego 3 łyżki przyprawy Vegeta Natur do mięs 125 g boczku wędzonego 2-3 cebule 3-4 ogórki kiszone 3 łyżeczki ostrej musztardy 2 łyżki oleju roślinnego   Przygotowanie:   Schab dokładnie natrzyj przyprawą Vegeta Natur do mięs. Boczek i ogórki pokrój w paski, cebulę w pióra. Tak, aby wszystkie składniki były podobnej wielkości. &n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kuron.com.pl

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.