Dzisiejszy wypiek to idealna propozycja na jesienny dodatek do popołudniowej filiżanki kawy lub herbaty. Czas przygotowania: 90 min.Składniki na formę 23x10 cmKoszt przygotowania: 14,00 złSKŁADNIKI:400 g mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczenia1 szklanka białego cukru200 g masła lub margaryny4 jajka3 dojrzałe banany200 g gorzkiej czekoladyszczypta solicukier puder ( do posypania)PRZYGOTOWANIE:Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Masło rozpuszczamy w rondelku i ostudzamy. Banany kroimy na drobną kost... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.