Cannelloni ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem ricotta

Cannelloni ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem ricotta

Cannelloni ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem ricotta

Dziś 25.10.- Światowy Dzień Makaronu. Oto moja propozycja na uczczenie tego dnia. Oczywiście we włoskim klimacie- Cannelloni faszerowane samymi rarytasami. Smacznego. Czekam na Wasze opinie.Czas przygotowania: 75 min.Porcja dla 4 osóbKoszt przygotowania: 23,50 złSKŁADNIKI:Makaron CannelloniSzpinak mrożony 500 gSuszone pomidory 150 gSer Ricotta 250 gSer Grana Padano 80 gSer Mozzarella w kulkach 200 g (2 kule)Cebula dymkaCzosnek 2 ząbkiŚmietanka 30% 80 mlMleko 2 szklankiMasła 2 łyżkiMąka pszenna 2 łyżkiNatka p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Autor

kulinarnyJakulinarnyJa

Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cannelloni, sosy, ser, makaron, makarony, sos beszamelowy, suszone pomidory, pietruszka, pieczenie, ciasto, szpinak, pomidor, cebula, makaron ze szpinakiem, zapiekanka, zapiekanki, pomidory z serem, zapiekanka makaronowa, makaron z serem, masło czosnek, smażony ser, makaron smażony, zapiekanka z serem, sos do makaronu, ciasto z masa, ciasta z masa

Inne przepisy z kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.