Gulasz jest jedną z tych potraw, która smakuje dobrze o każdej porze roku. Możemy przygotować go na kilka dni, ponieważ wyjęty ze słoika wciąż smakuje tak, jak zaraz po przygotowaniu. Dzisiejszą propozycją będzie wersja warzywna tego dania, która z pewnością spodoba się wegetarianom. Taki gulasz zawsze świetnie smakuje, a do tego naprawdę dobrze wygląda. To łatwy i szybki przepis, który nie wymaga specjalnych zdolności kulinarnych. Te jednogarnkowe danie można podawać zarówno na obiad, jak i na kolację. Sprawdz... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...