Przepis na : śniadanie
Pasta z tuńczyka i jajek to propozycja na pastę kanapkową, która świetnie zastąpi nam wędlinę. Pastę najlepiej podać ze świeżym pieczywem. Przepis na warzywa w sosie tikka masala Składniki 1 puszka tuńczyka 2 jajka odrobina szczypiorku mały ogórek kiszony 1 łyżka jogurtu naturalnego sól pieprz Dodatkowo świeże pieczywo Pasta z tuńczyka i jajek – przepis Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w kostkę. W kostkę kroimy również ogórka. Szczypiorek drobno siekamy. Tuńczyka odcedzamy z zalewy i miesza... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...